LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

torstai 5. huhtikuuta 2012

Paluu arkeen

Noniin, nyt on sitten tehty paluu arkeen ja blogiin :) toissapäivänä tuli raivokkaasti siivottua uutta asuntoa kohti siistimpää ilmettä, ja purettua viimeisiä pahvilaatikoita. Muutamat pahvilaatikot jätin kyllä miehen huoleksi ja purettavaksi ^^,

toissapäivänä menikin ilta ei-niin-suunnitelmien mukaisesti, sillä olin ensin ajatellut lähteväni lenkille, mutta siivouksessa ja järjestelyssä menikin odotettua pidempään ja kun vihdoin sain lopeteltua, huomasin kellon olevan jo niin paljon, että kömmin suihkun kautta sänkyyn ja unten maille.

mulle tulee sähköpostiin KuntoPlus -lehden uutiskirje ja bongasinkin eilisestä uutiskirjeestä 8 viikon kiertoharjoitteen, jota tulisi tehdä 3 kertaa viikossa. sopivasti vierähtäisi niitä harjoitteita tehdessä se pari kuukautta, jonka verran olisi vielä matkaa kesään. päätinkin nyt kokeilla kiertoharjoitteen tekemistä heti tänään. kiertoharjoitteen ohjeet löydät täältä. (Ohjelman lataaminen vaatii kirjautumista KuntoPlussan nettisivuille)

lisäksi päätin aloittaa uudestaan jo aiemmin mainitsemani vatsalihashaasteen, sillä ikävä kyllä täytyy tunnustaa, että se jäi pahasti remppa ja muuttotouhuilujen jalkoihin. aikaisemman postauksen vatsalihashaasteesta löydät täältä. haasteen videot tosiaan löytyvät YouTubesta. ensimmäisen tason harjoitukset löytyvät tämän linkin takaa. ensimmäistä tasoa tulisi harjoittaa kolme kertaa viikossa joka toinen päivä (esim. ma, ke ja pe) vähintään kahden viikon ajan. silloin aiemmin haastoin teidät lukijat mukaan.. Kuinkas moni teistä pystyi haastetta toteuttamaan ja onko tullut jonkinlaisia tuloksia? :) innolla odottelen teidän onnistumisia haasteen osalta. tsempatkaahan nyt minut matkaan ;D

tosiaan eilen tein tuon kiertoharjoitteen ja tänään olisi sitten vuorossa vatsalihashaasteen uudelleen aloitus! Mutta tähän perinteiset syömingit ja liikkumiset eiliseltä.

Aamupala: Pieni perunarieska, 1 activia jogurtti
Lounas: Makkarakastike, ½ peruna, salaattia, ruisleipäviipale
Päivällinen: Uuni lohta, riisiä
Iltapala: Pieni perunarieska

Liikkumiset: KuntoPlussan kiertoharjoitetreeni 20 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti