LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Huono keli ja epäonnea :D

Heippa, eli alkuviikosta täällä tosiaan sateli vettä, niinpä tyydyin oleskelemaan neljän seinän sisällä kotosalla. Tänään paisto aurinko taivaan täydeltä, niinpä päätin heittää pienen kävelylenkin, ja sen jälkeen tulin tähän kotosalle tekemään selkä- ja vatsatreenin. Löysin tuolta meidän dvd-kätköistä kuntoplus lehden mukana joskus tulleen selkä- ja vatsatreeni dvd:n. Se onkin oiva apu tähän minun järkyttävään ryhtiini :D

.. niin ja se otsikon epäonni .. tosiaan olin aurinkoisen kelin kunniaksi lähdössä pyörälenkille. Mutta tosiaan muuton jäljiltä ei löytynyt pyörän avainta mistään. Joten pyörä päätti pysyä lukossa ja minä lähteä kävelemään.

Tulin vain nopeasti kirjoittelemaan kuulumisia. :) Nyt palaan normiarkeen ja taidan katsastaa pitkästä aikaa Emmerdalet. Loppuun tulee parin päivän perinteiset ruokailut ym. Olen muuten huomannut, että tuo pieni kaurapuuroannos aamupalaksi pitää nälän erittäin kauan loitolla. Suosittelen :)

Ma ruokailut:
Aamupala: Kaurapuuroa 2 dl
Lounas: Nakkikeittoa, salaattia, jälkkäriksi mansikkajogurttia
Päivällinen: Kanankoipi, riisiä 2 dl
Iltapala: Hapankorppu x 2

Ti ruokailut:
Aamupala: Kaurapuuroa 2 dl
Lounas: Lihapullakastiketta, perunamuussia, salaattia
Välipala: Pari lakupalasta (käytiin Pandan tehtaanmyymälässä, niin oli pakko herkutella)
Päivällinen: Kanankoipi, riisiä 2 dl
Iltapala: Hapankorppu x 2

Ke ruokailut:
Aamupala: Kaurapuuroa 2 dl
Lounas: Lohisalaattia
Välipala: Hapankorppu
Päivällinen: Makaroonivelli (= maitoa ja makaroonia :D)
Iltapala: ? Vielä arvoitus ?

Ke liikkumiset:
30 min kävely
30 min selkä- ja vatsatreeni

2 kommenttia:

  1. Jännä juttu tuo kaurapuuron kyky pitää nälkää poissa, olen nimittäin siitä useasti kuullut. Oma kokemukseni taas on, ettei pelkkä kaurapuuro auta pitämään nälkää loitolla kuin korkeintaan pari tuntia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en itekään ennen siihen uskonut, mutta nyt kun olen seurannut tarkemmin nälän tunteita niinä päivinä milloin söin aamupalaksi kaurapuuroa ja milloin taas en, niin kyllä se vaan pitää muita paremmin nälkää poissa. Tämä siis nyt vain koskee itseäni :) Voihan se "vaikutus" vaihdella ..

      Poista