LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Munakasrullan vääntelyä

Nyt näitä ruokaohjeita tulee kuin sieniä sateella.. Sienistä puheen ollen tänään kokkailinkin ruokaa niistä.

Tänään oli pakko keksiä jotain nopeeta ja helppoa (ja kevyttä) ruokaa valmistettavaksi, sillä yksinkertaisesti ei nyt riitä intoa alkaa kunnolla kokkailemaan. Bongasin eilen Eat, enjoy & Lose weight blogista aivan herkullisen näköisen munakasrullan ohjeen. Ohje vaikutti sen verran helpolle, joten päätin rullan tekoa tänään kokeilla. Hieman lisäilin ohjeen nesteiden määrää, sillä vaikutti niin pienelle :) Tässä tulisikin nyt teille ohjetta munakasrullan tekemiseen. Oman rullani täytin jauhelihalla, sienillä ja juustolla.

Eli ensin vatkasin neljä munaa kulhossa, jonka jälkeen sekoitin sinne n. 3 dl maitoa (voi käyttää myös siis ruokakermaa). Seoksen teon jälkeen, kaadoin sen uunipellille ja paistoin 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Munamaitoseos

Kun pohja oli paistunut tarpeeksi uunissa, kaadoin sen päälle ruskistetun jauhelihan, paloitellut herkkusienet sekä juustoraasteen. *Juustoa meni aika reilusti.. Vähempikin olisi riittänyt. Mutta juustossa en säästele ;)!* Tämän jälkeen vielä hetkeksi uuniin paistumaan. Kun juusto on sulanut, on munakasrulla valmis.


Voin sanoo, että syödessä ruoka tuntuu kevyelle mutta ainakin minut täytti erittäin nopeasti :) Hyvää ja nopeaa! Suosittelen! Ja tästä määrästä kyllä tulee sen verran, että riittää useammallekin päivälle.

Ei kovin herkullisen näköinen, mutta pirun hyvänmakuinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti