LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 10. tammikuuta 2012

Lenkkeilyä ja Jillianin DVD:n testailut

Tuli tänään sitten testailtua vihdoin ja viimein se Jillian Michaelsin 30 day shred DVD. Aloitin siis DVD:n harjoitteet tasolta 1 ja jo ensimmäinen taso tuntui kunnon treenille. Kyllä tuolla varmasti tulee tuloksia, kunhan sitä vaan jaksaisi tehdä. Lyhyt, mutta tehokas treeni sanoisinkin :)

Yksi treeni siis kestää sen 20 minuuttia, joten se ei kauheasti aikaa vie. Eiköhän minultakin se 20 minuuttia päivästä aikaa löydä. Joku kommentoikin, että Jillianin treeni on hyvä tehdä aamulla. Herää vain puolta tuntia aikaisemmin ja saa heti päivään hyvän startin. Itsekin olen suunnitellut, että treenin tekisin aina aamuisin, kun illalla usein on enemmän kaikkea puuhaa.


Kuva: CDON.com

Jillianin treenin jälkeen ampaisin tunnin lenkille, joka oli Liikuttimen ohjelmaan tämän päivän kohdalle laitettu. Ulkona olikin aika pirun kylmä, mutta kyllä sen tunnin sai tuolla hyvin kulkemaan. Treeniseurana mulla oli tällä kertaa Sonata Arctica. 

Oottelen tässä, että avokki kotiutuisi omista harrastuksistaan niin päästäisiin kauppaan ruokaostoksille. Iltapalaks taidan nauttia mansikoita, ja jos kaupasta kotiuttaisi rahkaa!

Vielä nämä perinteiset..

Syömiset:
Aamupala: Teetä, proteiinipatukka
Päivällinen: Kinkkukasviskiusaus, salaattia, ruisleipäviipale, näkkileipä
Välipala: Vadelmakiisseliä, pähkinämantelisekotusta
Lounas: Yrttipatonkia 

Liikkumiset:
Työmatka kävellen (2,5 km)
Jillian Michaels 30 day shret (20 min)
Lenkki (60 min)

2 kommenttia:

  1. Olen myös halunnut tuon dvd:n! jään innolla odottelemaan tuloksia ja mielipiteitäsi/kokemuksiasi tuosta ohjelmasta! =) Tsemppiä!

    -R-

    VastaaPoista
  2. Ainakin ensimmäisen kerran jälkeen tuntu tehokkaalle :) Kunhan vain jaksaisi tehdä säännöllisesti. Mutta kerron lisää kokemuksia, kunhan niitä kertyy!

    VastaaPoista