LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

lauantai 18. elokuuta 2012

Lauantai - ja päiviä jäljellä 308.

Mooi, ajattelin tulla päivittämään hiukan kuulumisia tähän väliin.

Oon suunnitellut, että tänä viikonloppuna en niin tarkkaa kirjaa ruokailuista pidä, kuin normaalisti :) Joten nyt saattaa maistua muutama herkkunamikin. (Vetämättä kuitenkaan ihan överiksi!!!)

Ylihuomenna nimittäin starttaa heti kuuden viikon Superdietti. :) Eilen kävin ostelemassa kaikkia mahdollisia ravinteita diettiviikkoja varten. Vielä on ostamatta dietin virallinen palkkari + treenijuoma. Mutta ne olisi ostoslistalla heti maanantaina. :)

Jännittää kyllä mitä nuo tulevat kuusi viikkoa tuokaan tullessaan :) Kuinka kireällä hermot onkaan. Totesin muuten eilen kaverille, miten mahtavaa on kun Fitfarmilaiset ovat tarjonneet dietin ajaksi foorumin, jossa kaikki superdiettiläiset voivat jakaa kokemuksiaan. Sieltä varmasti bongaa jotain hyviä reseptivinkkejäkin, ettei aina tee vaan samalla kaavalla ruokaa! Sillon tylsistyy tosi nopsaa.

Selailin eilen noi dietin treenit läpi ja aika hyville vaikuttaa. Ei liian vaikeita liikkeitä, vaan hyvin perusjuttuja, mutta tehokkaita. Kyllä ne vaan osaa :) Katsotaan millasiin tuloksiin päästään. Hiukan mua hirvittää nuo ruokien määrät, kun oon tosi pieni ruokanen aina. Mutta eiköhän siihenkin totu :P

Mutta nyt palaan viimeisten "normaalien" päivien pariin. Muistakaa te osallistua kilpailuun :)


1 kommentti:

  1. Jee, tsemppiä Superdieetille! Hyvin se tulee menemään! Kerrohan sit kokemuksia meillekin. :)

    VastaaPoista