LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Viikonloppu takana!

Mooi, kyllä täällä elossa ollaan /melkein/ Vaikka hiljaa ollaan oltukin. Viikonloppuna tai tarkemmin sanottuna lauantaina tuli hieman juhlittua, ja olo sunnuntaina olikin sen mukainen. En päässyt sitten sängystä ylös laisinkaan. Sunnuntaina liikkumiset jäikin hyvin vähälle. Tai no kyllä se urheilusta kävi, kun ylös sohvalta nousi jääkaapille :D HEH!

Eilen otinkin sitten tuon viikonlopun juhlimisen takaisin, ja kävin reippaan pari tuntisen pusertelemassa salilla & ryhmäliikuntatunneilla. Oli kyllä sen verran heikko olo eilenkin viikonlopun jäljiltä, että meinasin pyörtyä lihaskuntotunnille. Mutta pää hiestä märkänä puskettiin loppuun saakka.

En ihan ymmärrä mikä mulla on, että painaako viikonloppu tosiaan näin paljon vai onko tässä muuta vialla, nimittäin tänä aamuna oli aivan älyttömän heikko olo taas, kun heräsin. Mietin myös, että voiko vaikuttaa sekin, kun nyt yhtäkkiä olen liikkunut normaalia enemmän. Päässä vilahti nopeasti myös ajatus masuasukista, mutta se taitaa olla kaukaa haettu. Ehkä tämä heikko olo johtuu vain viikonlopusta tai erittäin huonosta eilisistä ruokailuista..... Kenties.. Ehkä.. Apua..

Maanantain ruoat:
Aamupala: Patonkia, banaani
Aamupala nro 2: Kupillinen teetä, sämpylä, jossa päällä kinkkuajuustoasalaattiatomaattiakurkkua
Lounas: Jauhelihakastiketta, riisiä, salaattia, viipale ruisleipää
Illallinen: 3 nakkia, perunasalaattia
Liikkumiset eiliseltä & viikonlopulta:
5 kilsan lenkki (pe)
60 min lihaskuntojumppa (ma)
30 min step (ma)
30 min reisivatsapakaratreeni (ma)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti