LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kuntosalin jäsen!

Heeei, nyt se on virallista. Tämä tyttö on tästä päivästä lähtien kuntosalin jäsen! :D  Totesin vaan tänään jäsenyyden teon jälkeen miehelle, että "nyt siellä olis sitten vissiin käytävä" :D Tänään en tosiaan ennättänyt jäämään salille, mutta huomenna olis tarkotus mennä tunnin verraks ryhmätunneille ja jos sitä sitten jäis jotain pientä siihen salille ahertamaan. Vielä kuitenkin kaipailen saliohjelmavinkkejä, sillä ei huvittaisi maksaa perusjäsenyyden lisäksi vielä erikseen saliohjelmasta (sillä tuolla OMALLA salillani siitä joutuu pulittamaan sen liki 50e.....)

Täällä päin Suomea onkin satanut vettä koko päivän kuin saavista kaataisi. Jäi siis ulkolenkitkin tekemättä. Päätin sitten käyttää energiat siivoiluun, ja tulikin puunailtua kämppää parempaan kuosiin. En kuitenkaan ihan kunnolla saanut puunattua, kun erehdyin siivoilun välissä herkuttelemaan uunilohella ja UUSILLA SUOMALAISILLA PERUNOILLA (nam<3), niin nyt tyydyin tulemaan tähän sohvalle Frendejä seuraillen (muuten: frendit on ehkä parhaimpia sarjoja mitä teeveessä koskaan esitetty!!) ja blogia päivitellen.


Mutta nyt tähän ennen tämän päivän ruokailuja ajattelin esittää teille kainon pyynnön eli: NYT SAATTE ESITTÄÄ TOIVEITA, AJATUKSIA, KYSYMYKSIÄ, IDEOITA YMS. BLOGIINI LIITTYEN. Eli nyt haluan kuunnella teitä lukijoita, ja jos teillä on ideoita tai toiveita siitä mitä voisin täällä blogissa kirjoitella tai jos teille on herännyt kysymyksiä mitä haluaisitte minulta kysyä, tai minusta tietää saatte nyt niitä esittää. Vastailen niihin kysymyksiin sitten erillisessä postauksessa.

Ja muuten, niihin äänestyksessä olleisiin lajeihin paneudun heti kunhan mies saa tuon meidän Kinect -systeemin pelittämään, niin pääsen niitä käyttämään ja testailemaan sekä sitten raportoimaan teille.

Mutta nyt loppuun tämän päivän ruokailut :) Ja ei kun sitten kehittelemään ideoita ja kysymyksiä mulle :)


Tiistain syömingit:
Aamupala: mansikkamehukeittojogurttirahkasekoitus, banaani
Aamupala nro 2: kupillinen teetä
Lounas: uunikalaa, salaattia, pieni sämpylä
Välipala: nakki (:D)
Päivällinen: uunilohta & herkkusientä, 4 kesäistä uutta perunaa, silliä
Jälkkäri: 3 dumle karkkia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti