LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

maanantai 25. kesäkuuta 2012

362.

Mooi, tänään siis starttasi ensimmäinen päivä Kuntoon Jussiksi 2013 -projektia. Jäljellä otsikon mukaisesti 362 päivää :) Tosiaan pudotettavia kiloja on (67-55=) 12. Se tekisi sitten päiväkohtaisesti n. 33 grammaa (EDIT: kiitos terävälle lukijalle joka huomasi aiemman laskuvirheen;)!!)! Ei siis kovin paha homma noin ajateltuna, vai mitä ;) Tänään otin aamulla tarkan painon ja vaaka näytti 67,7 kiloa. Katsellaan nyt sitten kuinka se siitä lähtee putoamaan.

Huomasin tänään töissä, että juhannuksen valvominen painoi vielä kovasti, joten päätin tänään pyhittää ylitöiden jälkeisen vapaan päiväunille. Nimittäin valvominen ja huonot yöunet sekä väsymys liittyy vahvasti lihomiseen. Jäi sitten päiväunien vuoksi päivän jumpat väliin, mutta päätin nyt levätä kunnolla, että huomenna jaksaa pumppailla sitten tosissaan ja täysillä.


Eli huomenna olisi tosiaan vuorossa bodypumppi muutaman kuukauden tauon jäljiltä. Katsotaan kuinka se tanko nousee ;D Rakastuin kyllä silloin ensimmäisellä pumppi kerralla lajiin täysin, mutta kuntosalijäsenöttömyyden vuoksi pumppitunneilla käynti jäi väliin. Nyt jäsenyyden myötä pääsen taas nauttimaan loistavasta lajista! Onko siellä ruudun toisella puolella muita pumppi faneja?

Kuva: wehearit.com

Tässä tulisi vielä ensimmäisen kuntoilu projektipäivän syömiset:

Aamupala klo 7: viipale ruisleipää, jonka päällä salaattia, kalkkunaviipale, kurkkua, sekä jogurttirahkamansikkamehukeittosekoitus + perinteiset pillerit (Priorin & Tonalin) & vettä
Aamupala nro 2 klo 9: kupillinen vihreää teetä
Lounas klo 12: salaattia, 1 dl keitettyä riisiä, kanakastiketta, 1 viipale ruisleipää
Välipala klo 16.30: 3 x perunarieska, päällä salaattia, kalkkunaviipale ja kurkkua, lasillinen rasvatonta maitoa, 3 turkinpippuria + perinteiset pillerit (Priorin & Tonalin) & vettä
Iltapala klo 19: perunarieska, päällä kurkkua & kalkkunaviipale, lasillinen rasvatonta maitoa
Iltapala nro 2 klo 20.30: banaani


4 kommenttia:

  1. Täällä yksi ehdoton Bodypump fani! Minä jouduin vaan pumpin jättämään myös, kun pistin raskauden ajaksi salijäsenyyden tauolle. Innolla odotan että pääsen syksyllä palaamaan pumppitunneille rääkkäämään itseäni :D Tsemppiä sinulle Kuntoon jussiksi 2013 -projektiisi. Minulla alkaa sama projekti, kunhan poitsu syntyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset tsemppauksista! :) Pumppitunnit on kyllä parhaita <3

      Poista
  2. Ihmettelin jo, että miten toi painonpudotustahti näyttää niin tiukalta, mutta kyseessä on ehkä pilkku- tai lyöntivirhe? Minun matematiikallani 12 kiloa 12 kuukaudessa tekee kilon kuukaudessa, eli noin 33 grammaa päivää kohden. :) Se taas tekee noin 230 grammaa viikossa, joka on todella hyvä ja maltillinen tahti. Eli tsemppiä koitokseen, kuulostaa hyvältä ja järkevältä!

    Tuli muuten tuosta Keventäjien linkistä mieleen, että käytätkö juurikin Keventäjiä tai jotakin muuta netin palvelua apuna projektissasi, vai menetkö ihan omilla opeilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kun olit terävänä :D näin illalla saattaa tuollaisia tyhmiä pilkkuvirheitä kehkeytyä ;)

      En käytä Keventäjiä apuna, enkä kyllä muutakaan netin palvelua. Tällä hetkellä mennään ihan omilla opeilla eteenpäin. Harkitsen kyllä sitä BodyCampin SuperDiet -paketin hankkimista.

      Poista