LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

maanantai 30. tammikuuta 2012

Ja uusi viikko alkoi taas.

Uusi viikko ja uudet kujeet :) Kohtahan tässä on jo ensimmäinen kuukausi tätä vuotta takana ja kesä vaan lähestyy.. (Ja rantakunnossa pitäisi olla siis hyvin äkkiä... JAIKS) No onneksi mulle tuli tänään pumppi setti, joten pääsee kotonakin treenailemaan..

Äsken tossa hieman noiden painojen kanssa treenailin. Tuo mukana tullut DVD on perus Gymstickin settiä, eli aika tylsä. Vähän enemmän vauhtia tartteisin. LesMillsin Bodypump ohjelmissa on hyvä kun siinä rääkätään yhtä osiota aina yhden biisin verran. Kun tossa mukana tulleessa ohjelmassa tehdään ihan minimäärät toistoja parin kierroksen verran. Mutta kyllä senkin jälkeen (varsinkin PIENEN tauon jälkeen) tuntuu, että jotain on tullut tehtyä :)

Löytäisköhän netistä jostain noita LesMillsin Bodypump ohjelmia kuvattuna? Voisin täällä kotonakin vedellä niiden tahtiin.

Tässä tulikin siis samalla hieman tuota setin testailuarviota, joten en siitä erillistä postausta taida kirjoittaakaan! :) Mutta siis kaikin puolin hyvät nuo setin jutut. Tanko on hyvä, kun siinä on sellanen pehmustettu juttu, joten ei paina pahasti. Ja painot on pinkit ^^

Mutta tähän vielä tämän päivän syömiset:
Aamupala:
* Mysliä
* Rasvatonta maitojuoma

Lounas:
* Jauhelihakeitto
* Salaatti
* Näkkileipä
* Ruisleipäviipale
* Mustaherukkarahka (jälkiruoka)

Välipala:
* Laku

Päivällinen:
* Kasvisgratiini
* 2 x näkkileipä
* Rasvatonta maitojuomaa lasillinen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti