LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 24. tammikuuta 2012

Haastetta muutama vastaus lisää taas :)

Haaste 13/30 Pudotatko painoa terveellisin vai epäterveellisin keinoin?
Omasta mielestäni terveellisin keinoin. Pyrin hyvään, terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon sekä pyrin liikkumaan useamman kerran viikon aikana. Jos painoa lähtee epäterveellisin keinoin pudottamaan, mielestäni pudotetut kilot tulee myös helpommin takaisin. Lisäksi siinä piilee usein vaara, että se käy myös hengenvaaralliseksi ihmiselle.

Haaste 14/30 Millainen on tavoitekroppasi?
Tavoitekroppani on kiinteä ja hoikka (ei kuitenkaan mikään langanlaiha). En todellakaan pyri mihinkään mallin mittoihin. Haluan kuitenkin päästä muutamista lisäkiloista eroon, samalla kroppaani kiinteyttäen.

Haaste 15/30 Oletko kasvissyöjä? Jos olet, onko lihasta luopuminen auttanut sinua painonhallinnassa? Jos et ole, oletko koskaan harkinnut kasvissyöjäksi ryhtymistä?
En ole kasvissyöjä, enkä kyllä ole sitä koskaan harkinnutkaan.. Olen kyllä sen verran lihanhimoinen (:D), että lihasta luopuminen on minulle mahdotonta. Koen myös lihan olevan erittäin tärkeä osa ruokavaliotani laihduttaessa.

 Haaste 16/30 Milloin sait ensimmäisen kerran päähäsi pudottaa painoa?
Varmaan ensimmäisen kerran teini-iällä tuli mieleen ja olen aina hieman yrittänyt. Mutta nyt erityisesti, kun paino alkoi hipomaan ylipainon rajoja ja verenpaineet kohoamaan älyttömiin lukemiin päätin, että on otettava niskasta kiinni ja laihdutettava sekä parannettava ruokavaliota ja liikuntatottumuksia.

Kuva: Weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti