LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

maanantai 23. tammikuuta 2012

Haasteilu jatkuu

Haaste 12/30 Mitä syöt yleensä?

Viikolla ruokailuni menevät yleensä samaa kaavaa:
Aamiainen, päivällinen, välipala, lounas, iltapala..

Töissä syön useimmiten maksullisen lounasvaihdoehdon (saamme valita normaalin tai keittolounaan väliltä *keitto halvempi*) ja useimmiten se on tuo halvempi vaihtoehto - eli keittolounas. Töissä tuleekin sitten syötyä paremmin ja reilummin "koko rahan edestä". Eli keiton lisäksi useimmiten otan salaatin ja leivän. Joskus jos jälkkäriksi on jotain hyvää ja terveellistä (kuten tänään hedelmäsalaattia), otan myös jälkkärin. Panostan kuitenkin siihen, että päivällisellä tulee tuota salaattia syötyä ihan reilusti.

Välipala saattaa usein minulta jäädä, tai sitten otan kotia mennessä jotain pientä ennen kuin alan väsäämään lounasta tai sitten jotain huikopalaa ennen jumppaan lähtöä..

Lounaaseen vaikuttaa hyvin paljon se, että se on sovittava sekä minulle että avomiehelleni. Itse usein pärjäisin illat hieman vähemmälläkin ruoalla, sillä töissä syön usein niin hyvin. Mutta kuitenkin mieheni ei aina ennätä töissä syödä kovin hyvin (joskus ei ollenkaan), joten täytyy tehdä kunnon lounas. Usein teenkin niin, että teen miehelle vähän "raavaamman" annoksen, ja itselleni siitä kevyemmän version.

Kuva: http://office.microsoft.com/
Huomaan, että olen vähentänyt hiilihydraattien syöntiä minimiin aivan huomaamatta. En todellakaan karppaa, enkä aio sellaiseen ryhtyäkään, mutta huomaan hiilihydraattien vähentäminen on kyllä auttanut asiaa. Ei tule niin paljoa mussutettua leipää, pullaa yms muita herkkuja..

Viikonloppuisin tästä "ruokailukaavasta" hieman kyllä aina tulee lipsuttua. Emme esimerkiksi syö kahta lämmintä ruokaa, vaan usein se jää siihen yhteen. Ja ruokailun ajoituksetkin ovat aivan toiset kuin viikolla. Olen kyllä siitä kuitenkin ylpeä, että viikolla tulee aika säännöllisesti ruokailtua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti