LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

21.1.12

Eilen tuli sitten hieman vieteltyä synttäreitä. Todella rauhallisesti kylläkin :) Oltiin avokin kanssa kotosalla, vietettiin rentoa lauantai-iltaa Putouksen parissa. Väsäilin meille synttäreiden kunniaksi tortunkin! Tuntui maistuvan, kun meni heti kaupaksi!

Yritettiin sitä Gymstickin pump-settiä etsiä Anttilasta ja vaikka mistä, mutta missään ei sitä ollut. Äsken kuitenkin sitä jonkin aikaa googletin, ja löytyi Hobbyhallin sivuilta. Laitoin sitten heti tilaukseen. Toimitusaika oli 3-7 päivää, eli varmaan viikon sisällä/päästä se saapuu. Laitan sitten vaikka kuvia ja fiiliksiä, kun pääsee pumppailemaan.

Olo on vielä aika nuhanen, joten en ole päässyt kunnolla liikkumaan.. Välillä tuntuu että alkaa helpottaa, mutta sitten kun alkaa jotain tekemään olo vaan pahenee. Parempi siis, että on tullut nyt levättyä. Mutta pikku hiljaa alkaa tää nuha olo ärsyttää. Kohta jo viikko takana räkimistä! 

Avokki halusi eilen vääntää melkein vanhoista sämpylöistä oma tekoisia purilaisia. Väännettiin sitten pihvit, paistettiin kananmunat ja sipulit sinne väliin. Itse en kyllä niihin sämpylöihin koskenut, mutta elelin sitten niillä täytteillä! Loppuun sitten eiliset syömiset.. Palailen myöhemmin vielä asiaan. Pientä "treenivinkkiä" taas sellaisille kotijumppareille tulossa :)

Syömiset: 
Aamupala: Patonkia, kananmuna, banaani
Päivällinen: Jauhelihapihvi, sipulia, kananmunaa, salaattia
Välipala: Synttäritorttua 1 pala
Iltapala: Kasviksia, dippiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti