LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

perjantai 30. joulukuuta 2011

30.12.11 & leffailta

Se olisi sitten neljäs päivä "kuuria" takana. Aamulla pääsin jopa ylös sängystä, vaikka odotukset eilisen bodypumpin jälkeen oli toisenlaiset. Mutta kyllä tuntuu vieläkin sille, että jotain on tehnyt! Varsinkin kädet (ojentajat) on aivan hellinä ollu koko päivän. Ajattelin tämän päivän pitää lepopäivänä, kun on paikat hieman jumissa. Jos huomenna sitten aamusta tekisi pienet zumbailut, ennen uuden vuoden juhlintoihin lähtemistä.

Saa muuten nähdä kuinka niistä juhlinnoista selviää ilman suurempia mässäilyjä.. Tuleeko laistettua ja mentyä aamuyöstä hakemaan grilliltä huikopalaa vai selviänkö viikonlopun juhlinnoista ilman rasvassa tiriseviä makkaraperunoita :) *Tällä hetkellä pelkkä ajatuskin rasvaisista makkaraperunoista kammottaa*

Loppuun tulisi tämän päivän syömisiä ja liikkumisia (hyvin vähäisiä sellaisia). Parasta aikaa tässä iltapalaksi dippailen miniporkkanoita ja kukkakaalia, avomies tuossa vieressä vetelee sipsejä nokkaansa. Tällaisia houkutuksia  tulee jatkossakin olemaan, kun "omistan" tuollaisen herkkupeppu avokin. ;)

Oikein ihanaa perjantai-iltaa teille kaikille. Me jatketaan täällä leffailtaa. :)

Syömiset:
Aamupala: Ruispala, päällä yksi juustosiivu (n. 73 kcal) 
Lounas: Tonnikalapastapaistos, salaatti, pieni sämpylä (n. 310 kcal)
Välipala: Marjarahka, banaanilastuja (n. 170 kcal)
Päivällinen:Makaroonilaatikko, sienisalaatti (n. 400 kcal)
Iltapala: Miniporkkanoita, kukkakaalia, dippiä (n. 80 kcal)
Kalorit yhteensä: n. 1040 kcal

Liikkumiset:
Työmatka kävellen (2,5 km)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti