LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Sunnuntai

Tänään tuli heitettyä taas perinteinen sunnuntailenkki. Päätin kokeilla pitkästä aikaa lenkkeilyä Easytone kengilläni. Oli kyllä sen verran vaikeaa niillä mennä näin pitkästä aikaa, että lenkki jäi kestoltaan puolen tunnin mittaiseksi. No tulipahan sitä edes hieman liikuttua ja jotain tehtyä. Onko siellä ruudun toisella puolella muita easytone kenkiä testailleita? :) Kyllä aiempien kokeilukertojen jälkeen on jäänyt positiivinen fiilis, mutta tänään jotenkin takkuili koko lenkin ajan. Kengät painoi ihan kunnolla jalkoja ja nilkkoja särki..

Tämän päivän menu ei ole ollut (kuten voitte huomata alta) kovin "hyvä". Aamupäivä sujui ihan hyvin, mutta illalla voitti taas nälkä ja armoton kiire! Lue: käytiin ostaa paikallisesta pikaruokafirmasta hampurilaisateriat molemmille. No ensi viikolla on vissiin vähän "pakko" pyöräillä töihin (=tsempattava), kun ei riitä bensa autossa varmaan koko viikkoa ajella töihin ja takaisin :D 

Mutta nyt alan seurailemaan snookerin MM-kisojen finaalia (vissiin siellä asti jo niissä kisoissa ollaan..) ton miehen kanssa ja nauttimaan tämän viikon viimeisestä päivästä. Oikein kivaa iltaa teille kaikille :)

Sunnuntai:
Aamupala (klo 8): Kaurapuuroa mansikkahillolla 130 kcal
Välipala (klo 10): Jyväleipäviipale tuorejuustolla n. 80 kcal  
Lounas (klo 13): Makaroonivelli, näkkileipä maksamakkarallan. 300 kcal 
Päivällinen (klo 17): Grillimakkara n. 220 kcal 
Päivällinen nro 2 (klo 19): Hamppariateria n. 600 kcal 
yht. kcal = 1330 kcal
eroa päivän peruskulutukseen: 1700 - 1330 = 370 

Liikkumiset: 30 minuutin lenkki (kulutus sykemittarin mukaan n. 140 kcal)

Sykkeet + kulutus lenkin loppupäässä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti