LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

maanantai 14. toukokuuta 2012

Rytmit sekaisin..

Huomenta, nyt on taas viikonloppu takana ja uusi viikko edessä. Eilen illalla mietittiin mun miehen kanssa, että miten voi olla mahdollista, että aina viikonloppusin ateriarytmi menee ihan sekasin. Ja muutenkin ruokailutavat menee ihan oudoksi. Syödään epäterveellisiä ruokia jne.. Nytkin vedettiin viikonloppuna pitsaa ja kebabbia. Onneks en tosta kebabista suuremmin välitä, niin jäi annos kovin pieneksi.

Onko siellä muita, jolla on vaikeuksia viikonloppuisin pitää viikolla aikaan saatua rytmiä yllä?

No nyt uusi viikko ja uudet kujeet. Josko sitä saisi rytmistä taas kiinni :) Tässä tämä sunnuntain ruokalista.. On kyllä lohdutonta katsottavaa :D (en vieläkään jaksanut kaloreita laskeskella, mutta josko siihenkin palaisi inspis tässä uuden viikon alkaessa..)

Aamupala (klo 8): kaurapuuroa 2,5 dl, mansikkahilloa
Aamupala nro2 (klo 10): riisipiirakka juustolla
Lounas (klo 12): 1 grillimakkara, herkkusieni, salaattia, 1 lasillinen rasvatonta maitoa
Päivällinen (klo 16.30): kebabbia ranskalaisilla, salaattia, 1 lasillinen Zero kokista
Iltapala (klo 20): Jälkiuunileipäviipale kananmunalla

kuva: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Meidän parisuhteessa samaa ongelmaa ollut :(
    Mutta me ollaan kanssa nyt otettu opiksi. Tämä viikonloppu oli ensimmäinen joka on ollut suht järkevä. :) Mies eilen veti överiksi, mutta mä en onneksi.. :)

    VastaaPoista
  2. Onko teidän vuorokausirytmi sit viikonloppuisin ratkaisevasti erilainen? Ehkä ei edes kannata yrittää pitää samanlaista rytmiä viikolla ja viikonloppuisin, jos päivät on muutenkin kovin erilaisia... Entä jos kokeilisitte kehittää viikonlopuille oman rytminsä?
    Tuohon syömisen laatuun en osaa sanoa muuta kuin että kannattaa pitää mielessä, ettei kroppa katso viikonpäiviä, vaikka mielessä pyörisikin ajatus "nyt on lauantai, nyt saa vähän herkutella". :)

    VastaaPoista