LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 15. toukokuuta 2012

Pää kipeänä

Heipat, heräsin tänään aamulla aivan älyttömään päänsärkyyn joka ei ole vieläkää hellittänyt. Raahauduin väkisin töihin, koska hommia on niin älyttömästi ja deadlinet painaa päälle.. En ymmärrä mistä tää älytön päänsärky johtuu, kun normaalisti mulle ei tämmösiä iske.. Otin tossa aamulla ennen töihin lähtöä buranankin, mutta ei tunnu helpottavan ja yleensä lääkkeet tehoo minuun tosi hyvin.

Mutta nyt palaan töiden pariin. Saa nähdä miten tässä kestää olla koko päivän, vai pitääkö jossain välissä lähteä kotiin.. On kyllä niin kova jomotus, että ei oo tosikaan.. Älkää ihmetelkö siis, jos ette enää minusta tänään kuule, sillä kun kotiin pääsen en varmaan nouse sohvalta vaan lepuutan tätä rakasta päätäni :D

Eilisen murkinat nyt kuitenkin tähän:

Aamupala (klo 7): kaurapuuroa 2,5 dl, mansikkahilloa
Aamupala nro 2 (klo 9): kupillinen teetä sokerilla
Lounas (klo 11.30): broilerikastiketta, riisiä 1dl, salaattia, real voileipä viipale
Välipala (klo 13.30): kierrepulla, kupillinen kahvia maidolla ja sokerilla
Päivällinen (klo 17): kanafile, 1 dl riisiä, 1 paistettu herkkusieni, 1 lasillinen kokista
Välipala (klo 18.30): jälkiuunileipäviipale juustolla, 1 lasillinen kokista

2 kommenttia:

  1. Heippa! Meillähän on vähän samantyyliset projektit menossa ja mitatkin melko samoja. Ehkä voidaan vähän tsempata toisiamme tässä matkan varrella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni :) Tsemppiä sullekin urakkaan. Toivottavasti ehdit tsemppailemaan minua.. Yritän itse ainakin välillä käydä seurailemassa projektiasi ja tsemppaamassa!

      Poista