LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

torstai 3. toukokuuta 2012

REENIÄ!

(Kirjoitin jo tämän postauksen otsikon valmiiksi, tsempatakseni itseäni tekemään jotain ja nousemaan sohvan pohjalta!)

Aamupalaksi päätin tänään vedellä hieman proteiiniä (kananmunaa) sekä kasviksia (kirsikkatomaatit). Lisäksi ostin eilen kaupasta hieman rasvatonta vaniljajogurttia, ja söinpä sitäkin sitten aamulla. Olen nyt jo muutaman viikon ajan ottanut aina aamupalan yhteydessä 2 FastBurner kapselia. Tänä aamuna otin poikkeuksena 3 kapselia.. Näiden Fast Burnereiden lisäksi otan aina Priorin kapseleita. Lisäksi pyrin juomaan aamuisin aina vähintään 0,5 litraa vettä.


Heti kun kotiuduin tänään töistä vetelin uunilohta ja kasvisgratiinia. Sitten päätinkin hieman reenailla. Tein puolen tunnin body pump treenin sekä 8 min abs workoutin. Näiden lisäksi laitoin vielä pyörän kuntoon (kyllä, löysin vihdoin ja viimein pyörän avaimen!) Päätinkin että heti huomen aamulla polkasen töihin pyörällä ja jätän auton talliin. :) Tulee siinä pyöräiltyä sitten päivän aikana vähintään se 10 kilsaa. Eipähän jää ihan vaille liikkumista!

Mulla on ollut aivan kaamea nälkä tänään koko päivän. Tosiaan vetelin tänään töiden jälkeen uunilohta ja kasvisgratiinia, mutta äsken oli "iltapalaksi" vielä lämmitettävä muutama pinaattilettu sekä vetäsin näkkäriä. Ja nyt taas on nälkä :D .. Pakko koittaa nyt olla syömättä, ettei tule vedettyä koko jääkaappia tyhjäksi! Mutta nyt palailen tuohon telkkarin pariin. Lopussa taas perinteiset jutut :)

Aamupala (klo 7): 1 kananmuna, 6 kirsikkatomaattia, 2 dl rasvatonta vaniljajogurttia
Lounas (klo 12): kaalilaatikkoa, salaattia, jälkkäriksi 1,5 dl banaanilastuja
Välipala (klo 14): Maustamatonta jogurttia, marja"kastiketta"
Päivällinen (klo 16): Uunilohta, kasvisgratiinia, 1 lasillinen rasvatonta maitoa 
Iltapala (klo 18): pinaattilettuja, näkkileipä, 1 lasillinen rasvatonta maitoa 

Liikkumiset: 30 min body pump, 8 min abs workout

1 kommentti:

  1. Upean näköiset ateriat!! VAU, kyllä noilla uskoisin kilojen karisevan=)

    VastaaPoista