LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

maanantai 7. toukokuuta 2012

mainio maanantai

Moikka kaikki, nyt olisi tämäkin viikko aloitettu. Aamulla kävin vaa'alla ja näytteli 66 kiloa. Eli pikkasen on tässä tekemättömällä kaudella tullut lisää, mutta on sitä hieman tippunutkin (sillä pari viikkoa sitten näytti vaaka jopa 68).. Eli oikeaan suuntaan ollaan taas menossa. Hieman tällainen takapakki harmittaa.. Eikä kyllä aivan hieman. Mutta ei tässä auta masennella ja jäädä surkuttelemaan, vaan asioille on tehtävä jotain.

Tämä ilta minulla taitaa mennä töitä tehdessä, sillä on kasaantunut sen verran hommia tehtäväksi, että on jotain tehtävä kotonakin! Huomenna jos ei sada vettä taivaan täydeltä (tänään sitä tuli aivan älyttömästi) poljen töihin pyörällä. :)

Äsken kokkailin itselleni ruoaksi (mies on taas työreissullansa) lihapullia koskenlaskijatäytteellä. Ai että on ne vaan hyviä ^^, Lihapullien kaveriks lautaselle liittyi pieni annos fetasalaattia.

Ai niin. Tänään koin suurta ylpeyttä itsestäni. Meillä oli töissä palaveri, jossa muut veti aivan hervottoman (en valehtele) kokoiset juustosarvet, mutta minä kiltisti kieltäydyin ;) Mutta lounaalla söin jälkkäriksi kuivattuja banaanilastuja. On muuten niissä aivan älytön määrä kaloreita :o huhh.. 

Mutta nyt palaan töiden pariin. Oikein mainiota maanantain loppua teille muillekin :) 


Aamupala (klo 7): 5 kirsikkatomaattia, mysliä maidolla, mehukeittoa ½ purkki n. 210 kcal
Aamupala nro 2 (klo 9): kupillinen teetä sokerilla n. 10 kcal
Lounas (klo 12.30): Aurajuustoparsakeitto, salaattia, 1 ruisleipäviipale, jälkkäriksi banaanilastuja n. 500 kcal
Välipala (klo 14): kupillinen teetä sokerilla n. 10 kcal
Päivällinen (klo 17): 4 oma tekemää lihapullaa, fetasalaattia, 1 lasillinen rasvatonta maitoa n. 350 kcal
yht. kcal = 1080
eroa päivän peruskulutukseen: 1700 - 1080 = 620

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti