LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

torstai 5. heinäkuuta 2012

353.

Mooi, eilen tuli sitten vierailtua illalla salilla mun oman personal trainerini kanssa. :D Eli tosiaan kuten aiemmin mainitsikin, niin mun tosi hyvä ystävä lupautu mulle suunnittelemaan ensimmäisen saliohjelman ja samalla vähän opastamaan tuossa laitteiden käytössä. Sekä tietysti neuvomaan muutenkin miten kannattas liikkua :)

PT:ni (;)) oli suunnitellut mulle juuri sopivasti yksijakoisen ohjelman, eli käyn salilla ainakin sen kerran viikossa. Ohjelmassa treenataan niin selkää, jalkoja, vatsaa, hauista kuin ojentajiakin (jäiköhän joku uupumaan..)! Eilen käytiin kaikki laitteet läpi ja testailtiin vähän millasilla painoilla sitä alankaan pumppailemaan. Kyllä siinä sai naama irveessä vedellä, kun kaveri kannusti vieressä "että se saa ja sen pitää sattua!" :D Kovasti kyllä se kaveri vierellä tsemppaa jaksamaan. Niin, ja teen aina yhtä liikettä 3 kertaa 15 toistolla.

Suunnitelmissani onkin, että liikuntaa tulisi nyt alussa vähintään 4 kertaa viikossa harrastettua. Vaihdellen salia, pumppia, balancea, muuta jumppaa, lenkkiä .. :) Mutta päätin, että kerran viikossa pitää olla sali ja pumppi, muut voi vaihdella. Ja balancea aattelin yhdistää vaihdellen samoille päiville salin & pumpin kanssa. Katsotaan miten tämä lähtee käyntiin :)

Eilen kun palasin kotiin salilta, mietiskelin kovasti omia ennakkoluuloja salitreenausta kohtaan. Aiemmin ajattelin, että no emmä siitä kyllä tuu yhtään tykkäämään ja ettei se salitreenaus ole mua varten. Mutta eilisen treenin jälkeen totesin, että sehän oli kivaa ja oikeasti tehokasta kunhan löytää itselle sopivan painomäärän. Kyllä tämä tyttö alkaa vaan tästä muokkautumaan penkkiurheilijasta joksikin aivan muuksi tätä menoa ;)

Keskiviikon syömingit:
Aamupala klo 7: mansikkamehukeittojogurttirahkasekoitus, ruisleipä viipale päällä salaattia ja 2xkalkkunaviipale, puolikas banaani + 3xFastin Burner, Fastin Green Tea & 2xPriorin tabletteja
Lounas klo 12: kanasalaatti, lasillinen kokista
Välipala klo 16: banaani, pätkis-patukka
Päivällinen klo 17.30: grillimakkara, 2 paistettua munaa, raejuustoa, lasillinen rasvatonta maitoa
klo 21.30: treenin jälkeinen DietMix palautusjuoma
Iltapala klo 21.45: ruisleipä viipale tuorejuustolla

Liikkumiset:
kuntosali 1 h 15 min

2 kommenttia:

  1. Hienoa tsemppiä! :) Mukavaa että sait ohjelman.
    Mulla on kanssa viel ensi viikolle saakka saliohjelma joka on "yksijakoinen", teen sitä vaikka kävisin pariki kertaa sali treenin tekemässä. Se on ihan mukavaa, muistaa ainakin mitä pitäs tehdä.. ;)

    Hey! :)
    Mun "virallinen ja oma PT" kehotti tälläistä joka aluksi kauhistutti mua, mutta kun sullakin mahdollisuus käydä ryhmätunneilla, niin teeppä joskus jonkun kevyemmän ryhmätunnin jälkeen sali päälle! Varsinkin jos eilläkin on joskus joku 30min tunti, niin siittä päälle sali! :) Kyllä tulee mahtava fiilis ja kalorit kuluu.
    Ei tietenkään kannattavaa minkään intervalli treenin perään, ja ei ehkä balancen päälle (mä ainakin olen niin raukaa ja rauhallinen sen tunnin jälkeen, että sitten on ihanaa vaan nauttia siittä olotilasta..) :)

    TSemppiä.
    Sori, kauhee määrä tekstiä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitti vinkistä :) Hyvin vois käydä just 30 minuutin jumpan, joka itessään on niin lyhyt, ja sen päälle sitten salitreenin!

      Ja kiitos tsemppauksesta :)

      Poista