LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Väsynyt immeinen

Heippa, nyt olisi vappu takana päin ja paluu arkeen lähtenyt käyntiin. Olin oikein suunnitellut aamulla tekeväni Jillianin treenin, mutta piru vie, kun sängyn pohja tuntui niin hyvälle vaihtoehdolle.. Kellokin oli soimassa jo 5.30, mutta ei sitä vain saanut itseään ylös.

Päätin kyllä, että tämä aamu-unisuus kostautuu kyllä illemmalla, sillä päätin kyllä rankaista itseäni jollain treenillä (tunnin pyörälenkillä, pumpilla, combatilla tms tms..) Inhottavaa kyllä, miten tollanen pieni vappujuhlinta saa kropan ihan sekaisin ja kuluttaa voimat kyllä aikalailla.. Vaikka eilinen päivä tuli lepäiltyä ihan kunnolla, mutta ei.. Voimat ihan lopussa..

Eilen tosiaan vietettiin miehen kanssa vappupäivää kotosalla auringosta ja grilliruoasta (ylläri) nauttien. Oli kyllä niin mainio päivä ^^, ! Tänään aamulla mittari näyttikin nolla lukemia, joten vähäksi aikaa aurinkoiset kelit näyttää häipyneen.

Ajattelin tänään myös suorittaa toukokuun mittailut. Voin sanoa että suuria muutoksia ei todellakaan tule näkymään! Korkeintaan siihen pahempaan suuntaan..

Mutta tähän loppuun eilisen ruokailut:

Aamupala: Hapankorppu
Lounas/Päivällinen: Porsaan leike, salaattia, herkkusieni x 2
Välipala: Hapankorppuja x 3, maitoa
Iltapala: Dippiä, paprikaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti