LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

torstai 31. toukokuuta 2012

TI-KE-TO

Tässä parilta viime päivältä ruokailuja.. Erityisen paljon punaista.. Nyt on itellä niin paska fiilis suorastaan näiden huonojen ruokailujen ja itseinhon vuoksi, että jää postailut nyt todella lyhyeen.... PAHOITTELEN!


Tiistai:
Aamupala: puolikas sämpylä tuorejuustolla
Välipala: valkosipulipatonkia, polly karkkeja
Lounas: makaroonilaatikkoa, lasillinen mehua
Iltapala: palanen ruisleipää juustolla

Keskiviikko:
Aamupala: kupillinen kahvia, domino -keksi
Lounas: lasagnea, salaattia, 2 pientä palaa patonkia tuorejuustolla, lasillinen kotikaljaa
Välipala: 1 sämpylä
Päivällinen: makaroonilaatikko, 1 lasillinen rasvatonta maitoa

Torstai:
Aamupala: 1 viipale ruisleipää maksamakkaralla, 1 lasillinen rasvatonta maitoa
Välipala: kupillinen teetä sokerilla, 1 pieni leivos
Lounas: jauhelihakeittoa, salaattia, 2 pientä palaa patonkia
Välipala: kupillinen teetä sokerilla, 1 pieni leivos
Välipala: jäätelö, pari namia
Päivällinen: pitsa palanen

6 kommenttia:

  1. Heeeei, ei mitään itseinhoa! Ymmärrän kyllä, että huono ruokaviikko risoo, mutta älä suotta ole turhan ankara itsellesi. Miksi erimerkiksi tuo "kaksi pientä palaa patonkia tuorejuustolla" on punaisella? Ei kai kaksi pientä palaa nyt ole ihan noin kirkuvanpunaisen arvoinen juttum, vaikka päällä olisikin tuorejuustoa?
    Ymmärrän kyllä, että pienistä jutuista syntyy suuri virta, mutta välillä minusta kuulostaa siltä, että olet turhan ehdoton itsesi suhteen.

    Pää pystyyn ja tsemppimeininki päälle! Viime aikoina sinulla on ehkä ollut huonoja päiviä syömisen suhteen, mutta vielä tulee parempia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksesta :) Patonki sen vuoksi punaisella, koska yritän tosiaan vähentää leivän syöntiä ja tuorejuustonkin.. Ei ehkä olisi niin kirkuvan punaisella tarvinnut laittaa, mutta lähinnä nuo punaiset merkinnät itselleni "huomioina"..

      Poista
  2. Oletko rajannut selkeästi millaiset ruoat ovat sinulla kiellettyjen listalla? Näytät välttelevän pääsääntöisesti valkoista vehnää ja sokeria, olenko oikeassa? Ihmettelen silti yhtä asiaa, makaronilaatikko ja lasagne ovat yhtälailla valkoiseen vehnään pohjautuvia ruokia, pitäisikö näidenkin silloin olla punakynällä? Kotiruoka ei välttämättä ole niin terveellistä, kuin luulisi.

    Ehkä pieni breikki laihduttamisesta ja jatkuvasta syömisen tarkkailusta on välillä paikallaan. Muuten koko homma alkaa maistua puulta ja repsahdukset ovat entistä todennäköisempiä. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen yrittänyt niitä rajata, mutta nyt ihan tämän hetkisen kiireen ja aikataulutuksen vuoksi ei valkoisen vehnän rajaaminen aina onnistu (lasagne, makaroonilaatikko). Siis kun täytyy kokkailla ruokaa kuitenkin muillekin kun itsellenikin :) Olenkin sitten pyrkinyt vähentämään lähinnä leipää yms.. Aiemmin olin tiukempi tässä vaaleassa vehnässä ja välttelinkin myös pastaa (myös erilaisissa laatikoissa). Nytkun on taas pastat ja riisit lipsunut ruokavalioon, niin huomaan kyllä olossanikin sen.

      Poista
  3. AIka paljon on hiilareita sun ruokavaliossa, itelläni on vähän sama tilanne! Ootko kokeillu syödä maitorahkaa, se on yllättävän hyvää esim. mehukeiton kanssa ja pitää nälän kauan pois+ proteiinia riittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on, ja niitä hiilareita olen pyrkinyt vähentämäänkiin. Maitorahkaa olen välillä syönyt, mutta nyt taas jäänyt. Se on kyllä hyvin nälän poissa pitävää ruokaa :)

      Poista